ZZ Leiden a suferit cel de-al 2-lea eșec stagional în Olanda

ZZ Leiden, fost oponent al CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup – competiție în care formația batavă este angrenată în continuare, a suferit al 2-lea eșec stagional în campionatul Olandei. Amintita grupare a cedat pe teren propriu în duelul cu Landstede Basketball Zwolle. Rezultatul final a fost de 79-82.

Primele două sferturi au fost câștigate de Leiden la diferențe de o posesie. Scorul la pauză era de 44-41. Zwolle a replicat după pauză și a preluat conducerea, 63-61 cu zece minute înainte de final. Tot oaspeții au câștigat și ultimul act, cu 19-18.

Foto: www.fiba.basketball

Kaza Kajami-Keane a reușit 16 puncte, 16 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții pentru învingători. Alți patru jucători de la Zwolle au atins sau depășit borna 10 la puncte marcate. În replică, Darius Thompson (foto) a reușit 18 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive pentru Leiden.

Landstede Basketball Zwolle are 23-4 la general și ocupă prima poziție în campionatul Olandei. În schimb, ZZ Leiden are 21-2, bilanț cu care se poziționează pe locul al 2-lea, având patru meciuri mai puțin disputate decât prima clasată.

Podiumul este completat de către New Heroes Den Bosch (18-7). Campioana en-titre, Donar Groningen – la rândul ei angrenată în playoff-ul FIBA Europe Cup și fost adversar al lui U-BT Cluj-Napoca în precedenta ediție a cupelor europene – are 17-7 și ocupă locul 4.

Miercuri (13.03) este programată manșa a 2-a din optimile de finală ale FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Leiden a pierdut în primul meci cu Dinamo Sassari, scor 93-97. Returul are loc în Italia. În schimb, Donar a remizat, scor 66-66, cu Filou Oostende. Returul se dispută în Belgia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.