Zoran Milencovici va juca în Danemarca

Zoran Milencovici își continuă cariera în Danemarca. Sportivul timișorean a semnat un angajament cu BK Amager, a 2-a clasată în cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Danemarcei.

Înalt de 1.87 metri, fost căpitan al BC Timișoara, Milencovici se pregătește de primul angajament în afara României. El evoluează la pozițiile 1-2.

Campion național U23 și sportiv cu o experiențâ de șapte sezoane în primul eșalon al țării, ude a bifat aproape 100 de prezențe, Zoran va evolua pentru echipa antrenată de către Almir Zeco. Bosniac la origine, noul antrenor al lui Milencovici a lucrat în trecut cu Muhamed Pasalic (CSM CSU Oradea) și Sead Hadzifezovic (Phoenix Galați).

Milencovici a fost supus unei intervenții chirurgicale de menisc în cursul lunii ianuarie a acestui an. El a început deja programul de recuperare și se va alătura echipei daneze alături de care va evolua în continuarea actualului sezon competițional.

De notat că Zoran a avut o altă operație la genunchi în toamna anului 2016. Atunci a fost vorba despre o ruptură de ligament încrucișat. El a revenit de pe urma acestei intervenții în aprilie 2017.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.