Zoran Dragic a suferit o nouă accidentare gravă

Zoran Dragic a suferit o nouă accidentare gravă. Slovenul a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior (ACL) la genunchi. El a suferit o accidentare similară în luna februarie a anului trecut.

Accidentarea s-a consemnat la turneul final de Cupa Turciei, desfășurat la finele săptămânii precedente. Echipa sa, Anadolu Efes Istanbul, a câștigat trofeul.

În urmă cu un an, Zoran Dragic s-a accidentat în uniforma lui EA7 Milano. El a ratat atunci tot restul sezonului, dar și participarea la EuroBasket 2017. În plus, și-a pierdut locul la Milano, acolo unde venirea noului antrenor și faptul că nu s-a recuperat până la startul sezonului 2017/18, conducând la despărțire.

Nu s-a făcut vreo precizare referitor la revenirea lui Zoran Dragic pe parchet însă devine limpede că sezonul 2017/18 s-a încheiat pentru acest jucător.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.