Zoltan Safar va fi secundul lui Sașa Ocokoljic la CSA Steaua București

Zoltan Safar Gîngu a fost desemnat antrenor asistent al echipei CSA Steaua București. Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii de Facebook Agronomia 4Sports, club al cărui președinte este, dar și prin intermediul paginii de facebook CSA Steaua București, care a anunțat oficial și legitimarea lui Nikola Malesevic.

🏀 Bine ai revenit, Nikola Malesevic!

🏀 Bine ai revenit, Nikola Malesevic! 💪Baschetbalistul se alătură trupei antrenate de Sasa Ocokoljic și Safar Gîngu Zoltan, după ce, în 2015-2017, a mai reprezentat culorile roș-albastre. Este născut pe 25 august 1989, are 2,02 metri și 91 kilograme, iar de regulă joacă pe poziția a 3-a.⛹️‍♂️Astăzi, Nikola a venit la club însoțit de cei doi antrenori pentru a semna un nou contract pentru Steaua. 🤝#FamiliaSteaua🔴🔵 se bucură de această revenire și îți dorește multe reușite în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet! 🤜🤛

Publicată de CSA Steaua București pe Luni, 17 Septembrie 2018

Safar va colabora la prima echipă a militarilor cu Sașa Ocokoljic. Acesta va fi antrenor principal al grupării militare. Ex-iugoslavul a mai activat în România la CSU Asesoft Ploiești, atât ca jucător, cât și ca antrenor, secund și principal. Totodată Ocokoljic a ocupat funcția de antrenor asistent la CSM Steaua EximBank în ultimul sezon și jumătate.

Zoltan Safar este inițiatorul proiectului 4Sports, un club privat de baschet din capitală. Acesta a obținut rezultate remarcabile în baschetul juvenil, cu precădere prin intermediul generației 1999. În ultimii ani a dezvoltat un parteneriat cu Agronomia, deschizând și o secție de baschet feminin, alături de cea masculină care și-a continuat activitatea atât la nivel juvenil, cât și în Liga 1.

De notat că CSA Steaua București a semnat un parteneriat cu Agronomia 4Sports pentru echipa U16 masculin. În sezonul 2018/19 toate echipele din Liga Națională de baschet masculin sunt obligate să aibă o echipă de nivel juvenil înscrisă în Campionatul Național al României. Regulamentul permite astfel de parteneriate.

Chiar dacă pe cale oficială nu au fost anunțate, formația din capitală a perfectat și alte transferuri. Este vorba despre Andrei Mandache, Radu Vîrnă, Ante Delas, Zarko Djuric și Skylar Spencer Domingo. Mai multe informații despre CSA Steaua București găsiți AICI.

În altă ordine de idei, Agronomia 4Sports va avea propria echipă în ediția 2018/19 a Ligii Naționale de baschet masculin. Aceasta va fi angrenată în grupa valorică C și va miza pe Ghiță Balmuș, respectiv pe jucătorii generației 2001 din propriul club. Antrenor este Milan Sokic.

Foto: Agronomia 4Sports (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.