Zlatko Jovanovic nu a fost păstrat de Szombathely

27 septembrie

Zlatko Jovanovic nu a fost păstrat de Falco Szombathely. Perioada de probă a sportivului ex-iugoslav la formația amintită a expirat, însă antrenorul Kálmán László a decis să nu-l păstreze alături de Reinar Hallik și Zarko Comagic. Așadar, Jovanovic este din nou liber de contract.

În schimb, Szombathely l-a adus în probe pe americanul Cameron Rundles. În vârstă de 27 ani, el măsoară 1.85 metri și are 27 ani.

Informațiile au fost oferite de site-ul bb1.hu.

21 septembrie

Zlatko Jovanovic a semnat un contract cu formația maghiară de primă divizie Falco Szombathely. Înțelegerea dintre cele două părți implică o perioadă de probă de o săptămână, după care contractul se va definitiva, dacă antrenorul va dori să-l păstreze pe jucător.

Jovanovic a petrecut ultimii patru ani la BC Timișoara. El nu a fost păstrat de alb-violeți pentru sezonul 2015/16 și a semnat în această vară pentru SCM U Craiova. Sârbul-bosniac s-a despărțit de olteni la distanță de o lună de la începerea pregătirilor pentru noul sezon competițional.

Echipa din Szombathely îi are sub contract pe Zarko Comagic și Reinar Hallik, sportivi ce au fost colegi în România, la CSM-U Oradea. Contractul lui Comagic este definitiv, iar cel al lui Hallik este de probă. Maghiarii au deja șapte străini, însă la doi se va renunța până la startul noului sezon.

Antrenorul echipei este Laszlo Kalman.

Szombathely a ocupat locul 6 în sezonul 2014/15 avându-i în componență pe Goran Martinic, Nicholas Covington și Zoran Krstanovic.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.