Zlatko Jovanovic s-a calificat în semifinalele campionatului din Iran

Zlatko Jovanovic s-a calificat în semifinalele campionatului din Iran. Echipa sârbului cu cetățenie bosniacă a depășit pe Gorgan, scor 78-77, în meciul ce i-a asigurat lui Naft Abadan prezența în careul de ași al competiției.

Folosit preț de 40 minute, Jovanovic a avut 6/15 la aruncările de trei puncte, 2/3 la două puncte și 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 23 puncte. A adăugat 4 pase decisive și o intercepție cu o posesie pierdută.

Naft Abadan se califică în semifinale după 4-1 la general în serie cu Gorgan. Următorul oponent al echipei lui Jovanovic este Chemidor. De notat că este un duel între a 2-a și a 3-a clasată în sezonul regulat. Echipa lui Zlaja nu va avea avantajul terenului propriu.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.