Zion Williamson va face primul pas în calitate de profesionist: semnarea unui contract cu un producător de echipament sportiv!

Joaca s-a încheiat. A venit vremea pașilor importanți. Zion Williamson a jucat ultimul său meci în calitate de amator. El va trece în NBA, acolo unde un fenomen de talia sa trebuia să ajungă de pe băncile liceului.

ESPN susține că primul pas pe care Williamson îl va face spre profesionism este să semneze un contract cu un celebru producător de încălțăminte. Nu se precizează cine va fi marele câștigător, dar se speculează cu privire la faptul că angajamentul va fi anunțat înaintea datei de 14 mai, atunci când se va desfășura loteria NBA.

Loteria va stabili în proporție de 99.99% destinația lui Zion în NBA întrucât este general acceptat că el va fi ale cu prima opțiune în NBA Draft 2019 indiferent cine va câștiga loteria. Williamson dispune de atâtea și asemenea calități încât nimeni din lumea baschetului nu va decide să aleagă pe altcineva.

Presa americană susține că valoarea contractului pe care Zion îl va semna cu producătorul de echipament sportiv a cărui imagine va deveni îl va propulsa în TOP 3 din istoria NBA. Cele mai valoroase „endorsement deals” din baschet acordate debutanților aparțin lui LeBron James și Kevin Durant. De altfel, între timp LeBron a semnat un angajament pe viață cu Nike. Interesant este că ambele angajamente au fost negociate de către aceeași persoană, Aaron Goodwin.

Firește, chiar dacă nu a semnat un angajament atât de avantajos ca debutant în NBA, Michael Jordan este de departe posesorul celui mai valoros contract cu un producător de echipament sportiv. Este vorba despre colaborarea cu Nike, companie ce a deschis o divizie specială intitulată Jordan Brand ce poartă semnătura celei mai importante ființe din marketingul sportiv.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.