Zion Williamson nu va mai juca în NBA Summer League 2019

Zion Williamson a suferit o accidentare în primul meci din NBA Summer League 2019. El a jucat doar o repriză în liga de vară din Las Vegas și nu va mai juca în celelalte meciuri ale lui New Orleans Pelicans.

Accidentat la genunchiul stâng, Zion va fi menajat. Potrivit declarațiilor lui David Griffin, vicepreședinte executiv al lui New Orleans, amintitul jucător nu a suferit o accidentare care să-l împiedice să-și continue programul de pregătire. Decizia a fost luată cu scopul de a-l proteja pe jucător. De altfel, Griffin a accentuat că Zion va continua programul de pregătire alături de restul echipei din Summer League, dar nu va mai juca în niciun meci.

Williamson a fost ales cu prima opțiune în NBA Draft 2019, după ce a câștigat toate premiile individuale importante în sezonul 2018/19, singurul petrecut de acesta în NCAA. El a semnat deja contractul cu Pelicans, urmând să evolueze cel puțin în primii patru ani din cariera profesionistă alături de formația din Louisiana.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.