Zion Williamson a revenit pe parchet și a dominat

Zion Williamson a revenit în manieră impresionantă. El a ajutat-o pe Duke să învingă Syracuse în primul meci la turneul ACC. Rezultatul final a fost de 84-72.

Blue Devils au marcat 50 de puncte în repriza secundă, dar trebuie menționat faptul că aceștia au câștigat ambele reprize la diferențe de câte șase puncte. Învingătorii au avut procentaje mai bune, mai multe recuperări, pase decisive și intercepții.

Williamson a fost titularizat și a petrecut 36 minute pe parchet, având o prestație aproape perfectă. Zion a terminat cu 29 puncte, 14 recuperări (7 ofensive), 5 intercepții, 2 pase decisive și un capac cu două posesii pierdute. El a avut 14/14 la aruncările din acțiune, incluzând 1/1 de pe semicerc, respectiv 2/9 (!) la linia de pedeapsă.

RJ Barrett a adăugat 23 puncte, 6 recuperări, iar Tre Jones a terminat cu 15 puncte, 8 pase decisive în contul lui Duke. De cealaltă parte, Frank Howard a reușit 28 puncte, alți doi jucători de la Syracuse având peste zece puncte marcate.

Astfel, Duke (14-4 în sezonul regulat în conferință) se califică în semifinalele turneului ACC. Aici adversar va fi North Carolina (16-2), formație în fața căreia s-a înclinat de două ori în acest sezon. Reamintim că Zion Williamson s-a accidentat în primul duel dintre Blue Devils și Tar Heels, în chiar primul minut al acelui meci, pe 21 februarie anul curent.

În cealaltă semifinală, principalul cap de serie al conferinței ACC, Virginia (16-2), se duelează cu Florida State (13-5).

Turneul se desfășoară la Spectrum Center din Charlotte, North Carolina, sală ce a găzduit și All Star Game-ul NBA în luna februarie a acestui an.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.