Zeljko Sakic a semnat cu Zielona Gora

Zeljko Sakic a semnat în Polonia. Jucătorul în vârstă de 30 ani, înalt de 2.03 metri a semnat cu Stelmet Zielona Gora.

Baschetbalistul croat a evoluat în sezonul 2017/18 pentru U-BT Cluj-Napoca. Jucător de poziția 4, acesta a evoluat pentru naționala Croației în prima fază a campaniei de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

În sezonul petrecut în LNBM, Sakic a avut medii statistice de 12.6 puncte, 6.3 recuperări și 2.6 pase decisive.

Zielona Gora a terminat sezonul regulat al precedentei ediții de campionat pe locul al 4-lea și a fost învinsă în semifinale cu 3-2 la general de Anwil Wlocklawek, formație ce a devenit campioană. Noua echipă a lui Sakic a pierdut apoi finala mică cu Torun.

De notat că după șase sezoane consecutive în care a evoluat în cupele europene, incluzând Euroliga, EuroCup și Basketball Champions League, Zielona Gora nu va evolua în nicio competiție continentală de club în sezonul 2018/19. În schimb echipa amintită va juca în Liga VTB!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.