Zeljko Obradovic după a 5-a calificare la F4 cu Fenerbahce: „Suntem înfometați”

Zeljko Obradovic a vorbit despre performanța lui Fenerbahce Istanbul, calificată pentru a 5-a oară consecutiv la Final Four-ul Euroligii masculine – ediția 2019. Turcii au trecut de Zalgiris Kaunas cu 3-1 la general în playoff după ce au câștigat sezonul regulat.

Iată ce a spus Obradovic, antrenor care se califică pentru a 18-a oară în carieră la Final Four-ul Euroligii:

„A 5-a calificare la Final Four. Este ceva special pentru că acest club nu s-a calificat anterior niciodată între primele patru echipe ale Europei. Sunt foarte fericit deoarece avem un grup de jucători care au rămas împreună pe o perioadă îndelungată, iar acest rezultat semnifică enorm. Înseamnă că munca noastră este răsplătită. Cumva continuăm să fim înfometați.

Fără așa ceva este imposibil să ai succes. Îmi felicit jucătorii, au găsit soluții și au găsit motivația. Fără motivație nu poți să faci nimic în viață, în special în sport. Este limpede că va trebui să continuăm pe aceeași cale.”

Reamintim că Obradovic a câștigat Euroliga de nouă ori în carieră.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.