Zaza Pachulia continuă alături de Golden State Warriors

Zaza Pachulia a ajuns la un acord cu Golden State Warriors. Pivotul gruzin va semna un contract cu valabilitate pentru sezonul 2017/18 cu campioana NBA în exercițiu.

În vârstă de 33 ani, Pachulia a contribuit cu 6.1 puncte, 5.9 recuprări și 1.9 pase decisive în aproximativ 18 minute pe partidă în sezonul 2016/17, la primul său titlu NBA. Înalt de 2.11 metri, Zaza este un pivot clasic. El are 14 sezoane la activ în NBA cu 961 meciuri disputate în sezonul regulat, respectiv 66 în playoff.

Pachulia este al 6-lea jucător care a semnat o prelungire de contract cu Golden State în această vară. Ceilalți sunt Stephen Curry, Kevin Durant, Andre Iguodala, Shaun Livingston și David West. Gruzinul va încasa 3.5 milioane dolari în sezonul 2017/18, minimul posibil pentru un jucător cu experiența lui Pachulia.

Este încă neclar dacă JaVale McGee, celălalt pivot al lui Warriors, va continua cu californienii. Acesta este în discuții și cu alte echipe.

În altă ordine de idei, Bojan Bogdanovic a ajuns la un acord cu Indiana Pacers. Croatul va semnaun contract pe două sezoane în valoare totală de 21 milioane dolari. Bogdanovic a început sezonul 2016/17 alături de Brooklyn, dar l-a încheiat alături de Washington.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.