Zalgiris Kaunas este la o victorie de Final Four-ul Euroligii masculine 2018

Zalgiris Kaunas a spulberat pe Olympiacos Pireu, scor 80-60, în Meciul 3 al playoff-ului Euroligii masculine – ediția 2017/18. Partida de la Zalgirio Arena, desfășurată într-o sală arhiplină, îmbrăcată complet în verde, cu o atmosferă de excepție, a fost transmisă în direct la DigiSport.

Jocul a avut parte de echilibru în primul sfert. Brian Roberts a înscris nouă din primele 13 puncte ale grecilor, însă Zalgiris a replicat și a terminat primul act în avantaj, scor 21-19. Lucrurile s-au clarificat pe parcursul următoarelor secvențe, pe parcursul cărora Zalgiris a fost echipa net superioară.

Jocul la interior, circulația mingii, nivelul de angajament și precizia în execuție au făcut ca formația antrenată de Sarunas Jasikevicius să controleze jocul și să obțină o victorie categorică, pe deplin meritată. De cealaltă parte, Olympiacos nu a arătat ca echipa mai experimentată, lăsând impresia unei echipe obosite din punct de vedere fizic și complet lipsită de idei.

Brandon Davies a reușit încă o prestație colosală. Autor a peste 40 puncte în dubla din Grecia, pivotul american al lui Zalgiris, care și-a prelungit contractul cu balticii, a totalizat 18 puncte. Paulius Jankunas (foto, la minge) a adăugat 13 puncte (100% din acțiune) 6 recuperări, 3 pase decisive, iar Kevin Pangos a încheiat cu 12 puncte, 3 pase decisive pentru învingători.

Vassilis Spanoulis a reușit 14 puncte, iar Brian Roberts a adăugat 11 puncte pentru Olympiacos.

Atmosfera la meci a fost electrizantă, iar publicul a trăit din plin momentele excepționale de joc ale propriilor favoriți. Mai jos o mostră în acest sens. De notat că organizatorii au îmbărcat sala în verde, așezând pe fiecare scaun câte un tricou de culoare verde personalizat, pe care suporterii au fost rugați să-l poarte pe tot parcursul jocului.

Scorul general a devenit 2-1 în favoarea lui Zalgiris. Lituanienii sunt la o victorie de Final Four având al 15-lea buget din 16 echipe în competiție. Meciul 4 se dispută joi (26.04), tot la Zalgirio Arena, în transmisiune directă la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.