Zalgiris Kaunas l-a înregimentat pe Axel Toupane. Noutăți de la CSKA și Maccabi!

Zalgiris Kaunas a anunțat legitimarea lui Axel Toupane. Acesta a semnat un contract pe un sezon cu opțiune pentru al 2-lea, similar tuturor jucătorilor pe care campioana Lituaniei i-a înregimantat în această vară.

În vârstă de 25 ani, înalt de 1.97 metri, Toupane este jucător de pozițiile 2-3. El sosește din NBA, unde a jucat pentru New Orleans Pelicans și a avut 5.5 puncte. El a mai jucat pentru Milwaukee Bucks și Denver Nuggets, respectiv în NBDL.

Cariera profesionistă a lui Toupane a demarat alături de Pau Orthez. El a mai jucat pentru Strasbourg, alături de care a câștigat Cupa Franței și Cupa Ligii în 2015.

Totodată, CSKA Moscova a anunțat continuarea colaborării cu Viktor Khryapa. Veteranul în vârstă de 35 ani a semnat un contract cu valabilitate pentru următorul sezon competițional. Khryapa este căpitanul moscoviților.

În altă ordine de idei, Maccabi Tel-Aviv a anunțat promovarea lui Yovel Zoosman la prima echipă. Jucătorul în vârstă de 19 ani, înalt de 2.00 metri, este extremă. El a jucat în sezonul precedent sub formă de împrumut la Maccabi Raanana, în liga a 2-a din Israel.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.