Xavi Pascual și-a prelungit contractul cu Barcelona

FC Barcelona a anunțat prelungirea contractului cu antrenorul Xavier Pascual. Cele două părți au parafat un nou acord cu valabilitate între 2015 și 2017. Actuala înțelegere a antrenorului în vârstă de 42 ani expiră la încheierea stagiunii în curs de desfășurare.

pascual

Numit în funcția de antrenor principal în luna februarie a anului 2008, Pascual a câștigat o dată Euroligă și a cules alte 16 trofee pentru gruparea catalană. Printre performanțe se numără patru titluri de campion al Spaniei, trei cupe naționale, trei supercupe, respectic cinci ligi catalane. Din punct de vedere individual, a fost desemnat antrenorului anului la nivel de Euroligă în 2010, de patru ori în Liga ACB și a fost desemnat de trei ori cel mai bun antrenor de către asociația de antrenori din Spania.

Actualmente FC Barcelona are are 8-1 în Euroliga masculină, respectiv 8-2 în Liga ACB. Dincolo de rezultate, Pascual este apreciat pentru stilul revoluționar, fiind cunoscut faptul că implementează acțiuni pe care alte echipe nu le folosesc, ori le introduc după ce Pascual le utilizează înm premieră la formația blaugrana.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.