Xavi Pascual consideră că Panathinaikos are o bună șansă de a se califica la Final Four-ul Euroligii

Xavi Pascual, antrenorul lui Panathinaikos Atena, opinează că echipa sa are șanse mari de a se califica la turneul final al Euroligii. Tehnicianul catalan va avea o misiune foarte dificilă în playoff, acolo unde verzii se duelează cu Fenerbahce Istanbul și Zeljko Obradovic.

Spaniolul a prefațat seria cu vicecampioana în exercițiu a Europei.

„Suntem mulțumiți cu ce am realizat în sezonul regulat. Am obținut avantajul terenului propriu, ceea ce este importantă Deocamdată atât.

Acum suntem conștienți de faptul că întâlnim una dintre marile forțe ale Europei. Este vorba despre finalista din sezonul precedent. Are experiența și forța necesare pentru a se impune. Este evident că ne aflăm într-o situație dificilă.

Avem fanii de partea noastră, avem energia pe care ei o transmit și vom face tot ce putem pentru a ne califica la Final Four. Avem și destule avantaje baschetbalistice pe care vom încerca să le exploatăm pe parcursul acestei serii.

Ne interesează Meciul 1. În funcție de modul în care acesta se va încheia vom vedea cum abordăm continuarea seriei. Mă aștept la o serie lungă, dar este evident că într-o astfel de confruntare se poate întâmpla absolut orice.

Pot să vă spun că aici nu e vorba despte un duel Pascual vs Obradovic. Este unul între Panathinaikos și Fenerbahce. Sunt conștient de importanța și impactul lui Obradovic asupra istoriei lui Panathinaikos, dar datoria noastră, a celor care suntem în prezent la acest club, este să continuăm linia rezultatelor cu care Panathinaikos și-a obișnuit suporterii.”

În sezonul regulat cele două formații și-au împărțit victoriile. Fiecare s-a impus pe teren propriu. O situație care convine grecilor.

Meciul 1 al seriei se dispută în cursul serii de marți (18.04), ora 21:00 (21:45, decalat, la DigiSport).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.