Wurzburg revine pe calea victoriei. Germanii au învins la Saratov după 26 schimbări la conducere!

La trei zile după ce și-a văzut oprită seria de zece victorii în toate competițiile, s.Oliver Wurzburg a obținut un rezultat dătător de speranțe în ceea ce privește continuarea aventurii europene. Fostul adversar al CSM CSU Oradea s-a impus pe terenul lui Avtodor Saratov în prima manșă a optimilor de finală FIBA Europe Cup – ediția 2018/19.

Formația antrenată de către legendarul fost jucător Denis Wucherer a învins cu scorul de 79-76 în primul meci al zilei de miercuri (06.03) în cupele europene. Germanii au câștigat la capătul unei partide deosebit de echilibrate și spectaculoase, ce a cuprins 26 schimbări la conducere.

Devin Oliver (foto) a reușit 15 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, Xavier Cooks a adăugat 15 puncte, 4 recuperări, Cameron Wells a terminat cu 12 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive, iar Skyler Bowlin a terminat cu 11 puncte, 8 pase decisive pentru Wurzburg. Trae Golden a replicat cu 16 puncte, 10 pase decisive, Boris Savovic și Nikita Mikhailovski au totalizat câte 13 puncte, iar DJ Newbill a reușit 11 puncte pentru Saratov.

Wurzburg a pierdut la finele săptămânii trecute în campionatul german cu scorul de 78-87 pe terenul lui Braunschweig. Acest meci a pus capăt celor zece victorii consecutive ale acestei formații. Elevii lui Wucherer au reișit în această serie șase victorii în campionat și patru în FIBA Europe Cup. De altfel, Wurzburg tocmai a obținut a 8-a victorie consecutivă în cupele europene, având doar două eșecuri din 13 meciuri disputate în această competiție, ambele pe mâna Sakaryei.

De notat că partida s-a jucat în patinoarul din Saratov, temperatura la nivelul parchetului fiind foarte scăzută. A fost primul meci susținut de Avtodor în actuala campanie în această locație. Ea a fost utilizată cu regularitate în sezoanele anterioare, CSM CSU Oradea jucând de două ori aici.

Returul are loc peste o săptămână în Germania.

Foto&video: www.fiba.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.