Willie Kemp a revenit în România

Willie Kemp a revenit în România. Americanul care a mai jucat la defunctele Gaz Metan Mediaș și BC Mureș a fost legitimat de Dinamo Știința București.

În vârstă de 31 ani, înalt de 1.85 metri, Kemp evoluează la pozițiile 1-2. El se întoarce în România după aproape trei ani, ultima sa experiență consemnându-se în sezonul 2015/16. În debutul actualului sezon competițional acest jucător a evoluat la Keravnos, în Cipru.

Willie a jucat în partida pierdută de bucureșteni la Sibiu, scor 75-101, în etapa a 8-a din GVA. El a fost titularizat, luându-i locul lituanianului Modestas Kumpys în angrenajul lui Dinamo Știința.

A avut 35 minute și 5 secunde de joc, perioadă în care a totalizat 17 puncte (5/12 din acțiune și 5/7 la linia de pedeapsă), 3 pase decisive, 3 intercepții și 2 recuperări cu trei posesii pierdute pentru 13 la eficiență, respectiv -30 la +/-.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.