Lou WIlliams beneficiază și profită de a 2-a șansă în confruntarea cu Milwaukee Bucks.

Lou Williams a ieșit la rampă pentru Los Angeles Clippers în victoria repurtată după prelungiri, asupra lui Milwaukee Bucks. El a irosit șansa câștigării meciului în timpul regulamentar, însă s-a revanșat în repriza suplimentară. Rezultatul final al partidei desfășurate în California a fost de 128-126.

Eric Bledsoe a trimis meciul în prelungiri, restabilind egalitatea cu 6.3 secunde înainte de final. Fundașul lui Milwaukee a transformat o aruncare de trei puncte contestată, cu un ricoșeu norocos pe inel. Williams a avut ultima șansă, însă aruncarea lui de la semidistanță a fost imprecisă, iar partida a mers în prelungiri.

Aici s-a mers cap la cap pe tot parcursul celor cinci minute suplimentare. S-au consemnat două situații de egalitate și niciun ecart mai mare de o posesie, Lou Williams transformând, cu 0.5 secunde rămase pe timpul de joc, o acțiune finalizată pe pătrundere.

Montrezl Harrell a totalizat 26 puncte, 9 recuperări, Patrick Beverley a adăugat 21 puncte, iar Tobias Harris a terminat cu 20 puncte, 11 recuperări pentru învingători. Lou Williams (foto) a bifat 12 puncte, 10 pase decisive, 5 recuperări pentru Clippers. În replică, Giannis Antetokounmpo a reușit 27 puncte, 18 recuperări, 5 intercepții, 4 pase decisive și 2 capace, Malcolm Brogdon a adăugat 23 puncte, iar Brook Lopez a încheiat cu 20 puncte, 3 capace pentru Bucks.

Los Angeles are 7-5 la general în urma acestui succes. În schimb, Milwaukee a ajuns la 9-3.

Lipsită de tridentul Stephen Curry – Shaun Livingston – Draymond Green, campioana NBA, Golden State a învins pe Brooklyn, scor 116-100. Kevin Durant a totalizat 28 puncte, 11 pase decisive, 5 pase decisive, Quin Cook a adăugat 27 puncte, 5 pase decisive, iar Klay Thompson a încheiat cu 24 puncte. Joe Harris a replicat cu 24 puncte. Warriors au 11-2 la general, iar Nets sunt la 6-7.

San Antonio Spurs au triumfat în derby-ul texan. Formația antrenată de Gregg Popovich a învins Houston Rockets, scor 96-89, grație celor 27 puncte, 10 recuperări izbutite de LaMarcus Aldridge. În replică, James Harden a reușit 25 puncte, iar Eric Gordon a terminat cu 23 puncte pentru Rockets. Pintenii au 7-4 la general, iar Rockets sunt la 4-7.

LeBron James a ghidat pe LA Lakers spre victorie în capitala Californiei, Sacramento. Rezultatul final a fost de 101-86. „Regele” a totalizat 25 puncte, 7 recuperări, alți cinci jucători având între 10 și 12 puncte pentru Lakers. De’Aron Fox a replicat cu 21 puncte, 7 recuperări. LA Lakers au 6-6 la general, iar Kings sunt la 7-6.

Luka Doncic a totalizat 22 puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări în victoria repurtată de Dallas Mavericks, scor 111-96, asupra lui OKC Thunder. De la oaspeți a absentat Russell Westbrook. Dallas are 4-8 la general, iar OKC a ajuns la 7-5.

Foto: www.nba.com/clippers

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.