Will Franklin și Paris Horne s-au calificat în semifinalele The Basketball Tournament

Always a Brave, echipă alcătuită din absolvenții universității Bradley, s-a calificat în semifinalele The Basketball Tournament – eveniment baschetbalistic ce reunește în această vară sportivi din Euroligă și NBA, atrași de premiul în valoare de 2 milioane de dolari, pe care îl va obține echipa câștigătoare.

Component de bază al formației amintite este Will Franklin, cel care în urmă cu mai puțin de două luni a devenit campion al României alături de CSM CSU Oradea. Americanul a fost căpitan al bihorenilor atât la finalele de campionat și cupă din 2014, cât și la cele din 2016.

În cursul serilor de vineri și sâmbătă, Franklin și Always a Brave au repurtat victorii convingătoare în tansmisiunile realizate de ESPN 2 și 3. În faza optimilor de finală, Always a Brave a surclasat Pedro’s Posse cu 92-65. Franklin  a avut 11 puncte, 8 recupeărri și 2 pase decisive în 27 minute de joc. Între adversari s-au numărat celebrii Mike Bibby și Jason Williams, foștii conducători de joc ai lui Sacramento Kings în deceniul precedent.

Apoi, în sferturile de finală, echipa lui Franklin a dispus de Golden Eagles Alumni, formație alcătuită din absolvenți ai universității Marquette. Rezultatul final a fost de 89-81. În acestă partidă, Franklin a avut 11 puncte, 2 pase decisive și o intercepție în 28 minute de joc.

În echipa pentru care joacă Franklin se mai remarcă Patrick O’Bryant, Marcelus Sommerville, Tony Bennett și Daniel Ruffin. Toți au absolvit universitarea Bradley.

În semifinale, Always a Brave întâlnește pe Team Colorado. În cealaltă semifinală se duelează City of Gods cu Overseas Elite. În cea din urmă se regăsește un alt jucător ce a încheiat sezonul 2015/16 în România. Este vorba despre Paris Horne.

Cele mai sonore nume între semifinaliste sunt cele din echipa City of Gods – James Gist, Dermarr Johnson, James White, Pops Mensah Bonsu și alții.

Turneul final se va desfășura între 30 iulie și 2 august, în New York. Evenimentul va fi transmis în direct pe ESPN.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.