Will Artino este noul pivot al lui Phoenix Galați

Phoenix Galați a perfectat încă un extratransfer. Formația antrenată de Florin Nini a anunțat legitimarea americanului Will Artino.

Înalt de 2.11 metri, în vârstă de 26 ani, Artino este pivot. El a evoluat ultima dat în Cipru, pentru APOP Paphou, unde a avut medii statistice de 13.8 puncte, 7.7 recuperări și 2.0 pse decisive. De-a lungul carierei, Artino a mai jucat în Estonia și Danemarca.

„Will este un jucător clasic de poziţia 4-5, un marcator care cu siguranţă ne va ajuta mult atât în faza ofensivă cât şi în apărare. Nu renunţăm şi vom lupta până la capăt pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale”, a declarat Florin Nini potrivit paginii de Facebook Phoenix Galați.

Conform aceleiași surse, Artino va debuta în meciul cu Timba Timișoara, programat sâmbătă (20.01).

Acesta este cel de-al 4-lea extra transfer perfectat de dunăreni. Primele trei au fost Sead Hadzifezovic (1), Ernests Kalve (2), Jarvis Threatt (3).

La capitolul plecări sunt trecuți Cameron Rundles și Marcel White. Nu s-a menționat dacă venirea lui Artino implică și despărțirea de un alt jucător. Prin urmare, se pare că la ora actuală Galațiul are șapte străini sub contract.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.