Leo Westermann ratează F4-ul Euroligii masculine 2018

Leo Westermann va rata Final Four-ul Euroligii masculine – ediția 2018. Fundașul francez de la CSKA Moscova a suferit o accidentare la spate și va fi supus unei intervenții chirurgicale.

În vârstă de 25 ani, Westermann măsoară 1.98 metri și este fundaș. El parcurge primul sezon alături de CSKA, fiind legitimat vara trecută după un sezon solid alături de Zalgiris Kaunas. Leo a avut 4.6 puncte și 1.9 pase decisive pe meci și va încheiat sezonul 2017/18 în Euroliga masculină cu procentaj impecabil la linia de pedeapsă. El a biat 19 prezențe în Euroliga masculină.

Westermann completează cel de-al 6-lea sezon în competiția de top a Europei. El a mai jucat în Euroligă pentru Partizan Belgrad și Limoges CSP în această competiție.

Reamintim faptul că CSKA Moscova va beneficia de serviciile lui Nando De Colo și Kyle Hines la turneul final de la Belgrad. Cei doi au evoluat în ultimul meci oficial al moscoviților înaintea Final Four-ului. Ambii au lipsit în confruntările cu Khimki Moscova din sferturile de finală, adjudecate de CSKA cu 3-1 la general.

În semifinale, CSKA Moscova se duelează cu Real Madrid. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport 4, vineri (18.05), ora 22:00.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.