„Watch party” în Oradea pentru Meciul 4 al finalei LNBM 2018

CSM Oradea organizează un „watch party” pentru Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Acesta se va desfășura în Piața Unirii din Oradea în cursul serii de marți (12.06), ora 20:00.

Formația antrenată de Cristian Achim conduce cu scorul general de 2-1 în finala cu CSM Steaua EximBank București, după ce a învins în Meciul 3, desfășurat duminică (10.06), la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu. Rezultatul final a fost de 94-70.

Conducerea clubului bihorean a anunțat că va organiza această vizionare pe un ecran de mar dimensiuni în centrul municipiului Oradea încă de vineri (08.06), înaintea disputării Meciului 3. De altfel, CSM Oradea a dorit să oganizeze un „watch party” și la acest meci, însă Piața Unirii a fost închiriată cu un eveniment art nouveau. În aceste condiții, suporterii orădeni s-au organizat pe cont propriu și s-au întâlnit în diferite locații din municipiu. Este vorba în principal despre terasa din incinta terenurilor de tenis ale bazei sportive Arena Antonio Alexe, barul Steam din centrul orașului, dar și în alte locații frecventate cu regularitate de suporterii baschetului orădean.

Piața Unirii a devenit un loc obișnuit de întâlnire al suporterilor echipei orădene de baschet. Aici au fost transmise pe un ecran de mari dimensiuni Meciurile 3 și 4 ale finalei LNBM 2016, disputată de CSM CSU Oradea în compania lui BC Mureș. Totodată, în Piața Unirii s-a organizat întâlnirea echipei cu suporterii, imediat după câștigarea titlului național de CSM Oradea în urma amintitei serii.

În altă ordine de idei, platoul din Piața Unirii Oradea este locul în care se va desfășura finala Sport Arena Streetball Tour 2018, în cursul lunii august anul curent.

Meciul 4 al finalei LNBM – ediția 2017/18 este transmis în direct la DigiSport.

Foto: Ovi D. Pop

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.