Warriors înving în Milwaukee. Raptors cedează în prelungiri, iar Spurs revin miraculos!

Golden State Warriors au încheiat seria de cinci meciuri pe coasta de Est cu o victorie. Campioana NBA s-a impus pe terenul lui Milwaukee Bucks, scor 105-95. Partida a fost controlată de californieni, aceștia câștigând fiecare sfert: 27-22, 30-29, 26-25, 22-19.

Warriors au fost lipsiți și de această dată de Draymond Green, însă cele 19 coșuri de trei puncte, cu procentaj de 41%, semnate de șase jucători, au purtat echipa lui Steve Kerr spre a 18-a victorie stagională. Giannis Antetokounmpo a reușit 22 puncte, 15 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace, însă Golden State a beneficiat de un efort colectiv impresionant în această partidă.

Foto Gary Dineen/NBAE via Getty Images

Stephen Curry a reușit 20 puncte, 8 pase decisive, Klay Thompson a bifat 20 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, 4 intercepții și 2 capace, Andre Iguodala a izbutit 15 puncte, 8 recuperări, Jonas Jerebko a venit de pe bancă cu 12 puncte, 5 recuperări, iar Kevin Durant a contabilizat 11 puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive pentru învingători.

Golden State a ajuns la 18-9 în urma acestui rezultat. În schimb, Milwaukee este la 16-8.

Revenire de senzație pentru Spurs

San Antonio Spurs au învins pe Los Angeles Lakers cu scorul de 133-120, la capătul unui sfert decisiv colosal. Pintenii au fost conduși cu zece puncte la intrarea în secvența a 4-a, dar au izbutit un parțial de 44-21 în ultimele 12 minute de joc efectiv pentru a se impune.

DeMar DeRozan a totalizat 36 puncte, 9 pase decisive, 8 recuperări și 2 capace în 36 minute de joc pentru formația învingătoare. El a fost ajutat de colegi, nu mai puțin de șapte jucători având între 10 și 14 puncte marcate pentru San Antonio. Cel de-al 9-lea marcator al formației pregătite de Gregg Popovich a avut 8 puncte.

LeBron James a replicat cu 35 puncte, 11 pase decisive și 8 recuperări, Kyle Kuzma a adăugat 27 puncte, 8 recuperări, iar Lonzo Ball a bifat un double-double cu 13 puncte, 11 pase decisive pentru Lakers.

San Antonio are 12-14 la general în urma acestui succes. În schimb, Los Angeles este la 15-10.

Eșec în prelungiri pentru liderul la zi al NBA

Brooklyn Nets au învins liderul la zi al ligii, Toronto Raptors. Meciul desfășurat în New York City s-a încheiat cu scorul de 106-105, după o repriză de prelungiri. Scorul la capătul celor 48 minute de joc efectiv a fost de 98-98.

Pascal Siakam a restabilit egalitatea la finalul timpului regulamentar, ajutând pe Raptors să forțeze intrarea în prelungiri. Cele două echipe s-au succedat de patru ori la conducere în repriza suplimentară, Kawhi Leonard fiind omul care i-a adus de fiecare dată pe canadiani în avantaj. Jarrett Allen a avut însă ultimul cuvânt, din serviciul lui Spencer Dinwiddie.

DeAngelo Russell a totalizat 29 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, iar Jarrett Allen a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace pentru Nets. În replică, Kawhi Leonard a reușit 32 puncte, 4 pase decisive și 4 intercepții, iar Jonas Valanciunas a adăugat 24 puncte, 8 recuperări în 26 minute de joc pentrtu Raptors.

Brooklyn are 9-18 după acest rezultat. În schimb, Toronto este la 21-6.

Jimmy Butler continuă să impresioneze în uniforma Philadelphiei

Jimmy Butler a înscris 38 puncte, la care a adăugat 6 recuperări și 6 pase decisive cu trei intercepții și un capac în victoria repurtată de Philadelphia 76ers asupra lui Detroit Pistons, scor 117-111. Blake Griffin a replicat cu 31 puncte, 12 recuperări, 6 pase decisive pentru formația din Michigan.

Foto: www.nba.com/warriors

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.