VSK CSM Miercurea Ciuc a anunțat două transferuri

VSK CSM Miercurea Ciuc a anunțat legitimarea a doi jucători cu care și-a completat astfel lotul pentru sezonul competițional 2019/20. Aceștia sunt Meshack Lufile și Bruno Spanja.

Meshack Lufile este originar din Canada. Măsoară 2.03 metri și este pivot. El are 26 ani și se află la primul contact cu baschetul românesc.

Absolvent al Cape Breton în 2016, Lufile a avut angajamente în Olanda și Canada. El a evoluat câte un sezon pentru Aris Leeuwarden, Island Storm și Halifax Hurricanes.

În sezonul 2018/19, Lufile a evoluat pentru Halifax în NBL Canada. Aici a contabilizat 39 prezențe și a avut medii statistice de 4.3 puncte, 3.0 recuperări, 0.5 pase decisive și 0.4 capace în 11.2 minute, potrivit site-ului nblcanada.ca.

Bruno Spanja este originar din Croația. El măsoară 2.03 metri și este extremă. Are 24 ani și se află la primul angajament în România.

El a jucat în Croația între 2011 și 2016, pentru Sibenka, Cibona U18, Sibenik, după care în sezonul 2016/17 a evoluat în Germania pentru Rot-Weiss Cuxhaven, dintr-un eșalon inferior. S-a întors în Croația în 2017, evoluând pentru Hermes Analitica.

În sezonul 2018/19, Spanja a evoluat pentru Sibenik, iar în partea a 2-a a stagiunii a trecut la Jazine Zadar în al 2-lea eșalon al Croației. A avut medii de 11.4 puncte, 5.5 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 13.2 la eficiență în 25 minute pe meci.

Reamintim că Miercurea Ciuc a perfectat deja transferul lui Marko Cergic și a anunțat continuarea colaborării cu Raoul Olariu, László Arnold, László Botond, Zerkula Zoltán, László Tamás, Adrian Movileanu, Robert Medgyesy, Matevz Magusar, Matyas Lokodi. În schimb, Djordje Simeunovic s-a despărțit de harghiteni.

Antrenorul echipei rămâne Laszlofy Botond.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.