Vladislav Solopa este noul jucător al lui CSM Tîrgu Mureș

CSM Tîrgu Mureș a anunțat legitimarea lui Vladislav Solopa. Născut în anul 1995, jucătorul cu cetățenie română tocmai a ieșit din categoria U23.

Și ca să încheiem ziua la fel de bine cum a început, vă prezentăm noul nostru jucător!És, hogy ugyanolyan jól zárjuk a…

Publicată de CSM Tg Mures Baschet – Marosvásárhelyi VSK pe Luni, 20 August 2018

În sezonul 2017/18, singurul în care a evoluat sub incidența regulii autohtonului U23, Solopa a evoluat pentru Politehnica Iași. El a avut medii statistice de 10.8 puncte, 5.5 recuperări, 0.7 pase decisive și 0.6 intercepții pentru 10.9 la eficiență în aproape 27 minute pe partidă.

Solopa a debutat în baschetul românesc în urmă cu cinci ani. El a fost legitimat de Gaz Metan Mediaș, acolo unde a evoluat între 2013 și 2016. În stagiunea 2016/17 a jucat pentru SCM U Craiova. Astfel în cinci sezoane la nivelul primului eșalon din România, Vlad are 108 meciuri și medii statistice de 5.6 puncte, 3.0 recuperări și 0.6 pase decisive pentru 6.3 la eficiență în 15 minute pe meci.

CSM Tîrgu Mureș are contracte semnate cu Sánta Szabolcs (căpitan de echipă), Kilyén Örs, Engi Dávid, Alin Borşa, Steff Norbert, Bölöni Tamás, Goran Martinic.

Antrenor principal este George Trif, iar director tehnic este Szaszgaspar Barnabas. Staff-ul tehnic al echipei din Tîrgu Mureș îl mai cuprinde pe Szabolcs Santa – antrenor asistent. De asemenea, s-a anunțat că Vlad Pora va fi antrenorul echipei de juniori pe care CSM Tîrgu Mureș a înscris-o în competițiile juvenile.

În fine, Nova Vita a fost anunțat drept partener al recent înființatei echipe de baschet din Tîrgu Mureș.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.