Vladislav Koreniuk este noul jucător al Craiovei

Vladislav Koreniuk este noul jucător al lui SCM Universitatea Craiova. Formația alb-albastră a legitimat astfel al 7-lea jucător străin și se află la cel de-al 2-lea extra-transfer stagional.

Koreniuk se află la primul angajament în România. În vârstă de 25 ani, înalt de 2.10 metri, noul jucător al oltenilor evoluează la poziția 5. El a debutat în primul eșalon al Ucrainei în 2011, alături de BC Dnipro. A evoluat la această formație până în 2016. Ulterior a jucat pentru Stal Ostrow (Polonia), Siauliai și Nevezis (Lituania), respectiv Tarbes (Franța, liga a 3-a).

Ultimul angajament al lui Koreniuk a fost în China. El a bifat 31 prezențe pentru Wuhan Dangdai, având medii statistice de 24 puncte, 12.4 recuperări și 2.1 pase decisive.

Koreniuk a fost component al echipelor naționale U18 și U20 ale Ucrainei.

Primul extra-transfer al Craiovei a fost Iuri Fraseniuc, jucător legitimat tot înaintea unui meci cu CSM CSU Oradea, în cursul lunii decembrie 2018. Oltenii primesc vizita campioanei în exercițiu, sâmbătă (19.01), ora 17:00. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport.

Rămâne de văzut dacă Koreniuk a fost legitimat ca al 7-lea străin ori pentru a substitui pe cineva. Este limpede că ucraineanul va aduce un plus în antrenament și un corp pe măsura calităților fizice ale lui Jason Boone.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.