Vladan Vukosavljevic a semnat cu SCM Timișoara

SCM Timișoara a anunțat cel de-al 3-lea jucător străin legitimat în această vară. Este vorba despre veteranul Vladan Vukosavljevic. Înalt de 2.06 metri și cântărind 132 kilograme, baschetbalistul originar din Serbia evoluează pe post de pivot.

În vârstă de 34 ani, jucătorul originar din Jagodina vine la Timișoara datorită relației pe care o are cu noul antrenor, Miodrag Perisic. Cei doi au colaborat în trecut în Liban.

“MISTER DOUBLE-DOUBLE” VINE LA TIMIȘOARAUn baschetbalist sârb ce poate evolua pe posturile 4 și 5 este cea mai recentă…

Publicată de Baschet SCM Timisoara pe Joi, 2 August 2018

Vladan a evoluat ultima dată pentru Tadamon Zouk, având medii statistice de 19 puncte, 11.1 puncte, 1.6 pase decisive și 1.4 capace pe partidă. De altfel, Vukusavljevic a evoluat de-a lungul ultimilor patru ani în Liban, având medii statistice de peste 10 puncte și 10 recuperări pe partidă.

Cariera lui Vukusavljevic a cuprins experiențe importante în baschetul european, cu precădere în uniforma Stelei Roșii Belgrad și a lui Hemofarm Vrsac. De asemenea, el a avut angajamente în Ucraina pe vremea când străinii mergeau în acest campionat, iar produsele autohtone evoluau în întrecerea internă. Vladan a juca pentru BC Donetsk și Halychyna.

Reamintim că SCM Timișoara a anunțat transferurile lui Brandon Randolph și Sherwood Brown. De asemenea a fost anunțată continuarea colaborării cu Octavian Popa Calotă.

Adrian Diaz are contract cu SCM Timișoara, însă până la această oră nu s-a anunțat dacă acesta va continua în alb-violet sau nu.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.