Vladan Vukosavljevic și Maskym Korniienko, cele mai valoroase prestații stagionale

Etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, Grupa valorică A – ediția 2018/19 a consemnat cele mai valoroase prestații individuale stagionale. Autorii acestora sunt doi jucători aflați la primul sezon în România.

Vladan Vukosavljevic a avut o prestație colosală în victoria repurtată de SCM Timișoara pe terenul Stelei București, scor 85-70. Titularizat la poziția 5, ex-iugoslavul a avut 30 minute de joc, perioadă în care a înscris 32 puncte și a adăugat 19 recuperări (opt ofensive). El a bifat o intercepție și a pierdut mingea o dată. Vukosavljevic a terminat cu 14/22 la aruncările din acțiune și 1/3 la linia de pedeapsă pentru 41 la eficiență.

O zi mai devreme, Maskym Korniienko a ajutat pe BCM U FC Argeș Pitești să învingă pe terenul lui Dinamo Știința București, scor 91-84. Ucraineanul a totalizat 26 puncte, 12 recuperări (3 ofensive), 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace cu patru posesii pierdute pentru 36 la eficiență. El a avut 10/12 la aruncările din acțiune și 2/4 la linia de pedeapsă.

Cele două performanțe au depășit recordul absolut stagional, stabilit de către Kyndall Dykes pe 6 octombrie, în meciul de deschidere al competiției. Americanul a avut 30 puncte, 5 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace pentru 35 la eficiență în victoria repurtată de U-BT Cluj-Napoca, asupra lui BCM U FC Argeș Pitești, scor 80-76.

Foto: SCM Timisoara (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.