Două victorii pentru Vlad Moldoveanu în semifinalele campionatului Poloniei

Stelmet Zielona Gora s-a desprins la 2-0 în semifinalele campionatului Poloniei la baschet masculin – ediția 2015/16. Echipa lui Vlad Moldoveanu a repurtat două victorii la câte 20 puncte diferență asupra Energăi Czarni.

Meciul 1 s-a încheiat cu scorul de 93-73. Compatriotul nostyru a fost cel mai bun jucător al partidei cu 20 puncte (6/8 din acțiune, 4/4 la linia de pedeapsă), 4 pase decisive și 2 recuperări pentru un coeficient de 25 la eficiență în 27 minute de joc.

Meciul 2 s-a terminat cu rezultatul de 87-67. Vlad a contribuit cu 10 puncte (3/7 din acțiune, 2/6 la linia de pedeapsă), o recuperare și o pasă decisivă pentru 5 la eficiență în 18 minute de joc.

Seria se mută în fieful lui Energa Czarni. Meciul 3 este programat pentru miercuri (18.05). Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În cealaltă semifinală, Rosa Radom – echipă ce a învins pe Zielona Gora în finala cupei – se află la egalitate cu Anwil Wlocklawek, scor 1-1.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.