Vlad Moldoveanu încheie participarea în Liga VTB cu un record de puncte

BC Kalev Cramo și-a luat rămas bun de la Liga VTB cu o prestație solidă la Vilnius, în Siemens Arena, pe terenul lui Lietuvos Rytas Vilnius. Campioana Estoniei, condusă în teren de Vlad Moldoveanu, a pierdut cu scorul de 87-85.

Titularizat în această confruntare, compatriotul nostru a petrecut 33 minute pe parchet. Vlad a totalizat 4/7 la aruncările de trei puncte, 6/12 la cele de două puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. Moldoveanu a terminat cu 26 puncte, la care a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 22 la eficiență. Remarcăm faptul că jucătorul originar din București a stabilit un record personal de puncte marcate în această competiție.

Românul încheie primul sezon la nivelul acestei competiții. El a jucat în fiecare meci al balticilor în această competiție și a avut medii statistice de 13.2 puncte, 5.0 recuperări (1.6 ofensive), 1.5 pase decisive și 0.9 intercepții cu 1.4 posesii pierdute în 26:36 minute pe meci. Moldoveanu a avut procentaje de 43% la aruncările de două puncte, 41% la trei puncte și 89% la linia de pedeapsă. Vlad a terminat cu 13.1 la eficiență.

BC Kalev Cramo a obținut două victorii din totalul de 18 partide disputate și a terminat pe ultimul loc, al 10-lea în Grupa A.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar