Vlad Moldoveanu este curtat de o echipă din Lituania

Vlad Moldoveanu și-ar putea schimba echipa în cursul următoarelor zile. Sportivul în vârstă de 27 ani este curtat de lituanienii de la Neptunas Klaipeda.

Compatriotul nostru încearcă să revină după o accidentare suferită la spate ce l-a ținut departe de teren în jocurile lui Stelmet Zielona Gora din etapele a 8-a și a 9-a în sezonul regulat al Euroligii masculine. Potrivit lui Pawel Lakomski, de la site-ul ofens.co, Vlad este dorit de gruparea lituaniană.

vlad

În sezonul 2015/16, Moldoveanu are medii statistice de 10.3 puncte, 3.4 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.0 intercepții în 23.3 minute pentru 11.0 la eficiență în Euroligă. El are procentaje de 74% la trei puncte (!), 41% la două puncte și 80% la linia de pedeapsă. A bifat șapte prezențe în această competiție.

De asemenea, are șapte meciuri jucate în campionatul Poloniei, unde evoluează mai puțin din cauza regulii cu doi autohtoni. Vlad are medii de 7.7 puncte, 3.9 recuperări și 0.7 pase decisive cu 0.6 intercepții în 21.7 minute pentru 7.9 la eficiență. Românul are 39% la trei puncte, 44% la două puncte și 94% la linia de pedeapsă.

Stelmet Zielona Gora este eliminată din Euroligă și va continua în faza a 2-a din EuroCup. În Polonia se situează pe prima poziție cu 9-1 la general.

Neptunas Klaipeda a evoluat la nivel de Euroligă în sezonul precedent. În prezent ocupă locul 6, cu 6-7 la general în campionatul din Lituania. Pe de altă parte, în EuroCup are 6-3 la generasl în Grupa F și se situează pe locul al 2-lea, fiind calificată pentru faza următoare.

Așadar, dacă informația publicată în presa poloneză se va confirma, atunci Vlad Moldoveanu va juca în EuroCup după intrarea în noul an, dar o va face pentru o echipă din Lituania și nu una din Polonia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.