Vlad Moldoveanu la una dintre cele mai impresionante performanțe din istoria Euroligii

Vlad Moldoveanu a suferit o accidentare la spate în meciul cu FC Barcelona, contând pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2015/16. În așteptarea rezultatelor investigațiilor medicale putem să scoatem în evidență un aspect impresionant legat de sezonul singurului român angrenat în cea mai puternică întrecere continentală la nivel de club.

Sportivul în vârstă de 27 ani, legitimat la Stelmet Zielona Gora, campioana în exercițiu a Poloniei, are un procentaj de 73.68% la aruncările de trei puncte în actuala ediție a Euroligii. Moldoveanu este lider al competiției din punct de vedere al preciziei la aruncările de pe semicerc având un raport de 14/19 la acest procedeu.

Un aspect și mai impresionant legat de procentajul lui Vlad constă în faptul că el se situează pe locul al 3-lea din punct de vedere al preciziei la trei puncte pe sezon în întreaga istorie a Euroligii sub egida ULEB. Prin urmare, compatriotul nostru va încerca să revină cât mai rapid în așa fel încât să atace recordul de prezicie într-un sezon, deținut de legendarul Sașa Djordjevic, nimeni altcineva decât actualul antrenor al lui Panathinaikos Atena și al echipei naționale a Serbiei, respectiv fostul antrenor al lui Moldoveanu la Benetton Treviso.

Iată lista celor mai preciși sniperi pe sezon în istoria Euroligii:

moldoveanu

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.