Vlad Moldoveanu s-a calificat în turul 2 din FIBA Europe Cup 2017/18

Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun marcator al lui Demir Insaat Buyukcekmece în victoria repurtată pe terenul lui BC Dnipro, din Ucraina, în manșa a 2-a din primul tur preliminar al FIBA Europe Cup. Turcii au învins cu scorul de 83-67, după ce în prima manșă au pierdut la limită pe teren propriu, scor 88-89.

Titularizat la poziția 4, românul a bifat 34 minute de joc într-o partidă în care Buyukcekmece a mizat pe doar patru jucători străini. Moldoveanu a totalizat 19 puncte, având 5/7 la runcările de trei puncte și a terminat partida cu un procentaj de 60% la aruncările din acțiune. Compatriotul nostru a adăugat 5 recuperări și o intercepție pentru 17 la eficiență.

Erving Walker a adăugat 19 puncte, 9 pase decisive, 6 recuperări, iar Vojdan Stojanovski a terminat cu 13 puncte și 11 recuperări pentru formația învingătoare. Replica a venit de la Stanislav Tymofeienko, autor a 15 puncte, 6 recuprări, 4 pase decisive și 2 capace.

Scorul general a fost de 171-156.

În turul al 2-lea, Demir Insaat Buyukcekmece se duelează cu Rock Tartu. Prima manșă are loc în Turcia, pe 4 octombrie. O săptămână mai târziu are loc revanșa în Estonia.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.