Vlad Cobzaru se remarcă în continuare din punct de vedere academic

Vlad Cobzaru a fost inclus pentru al 2-lea an consecutiv în Peach Belt Conference men’s basketball All-Academic team. Cu alte cuvinte, performanța academică a baschetbalistul ieșean a fost apreciată și în acest an, fiind inclus între cei mai buni șapte baschetbaliști din punct de vedere academic în anul școlar 2017/18 în amintita conferință.

Potrivit regulamentului, pentru a fi eligibil în echipa ideală a sezonului din punct de vedere academic, un student trebuie să:

1) participe la cel puțin jumătate din evenimentele propriei echipe în respectivul sezon și să fie un contributor constant din punct de vedere sportiv;
2) aibă o medie de 3.30 din maximul posibil de 4.0;
3) are cel puțin un an întreg la actuala instituție de învățământ și a atins cel puțin al 2-lea sezon din punct de vedere sportiv în NCAA.

Programul este monitorizat de către direcțiunea Peach Belt Conference Sports Information.

Conferința în care evoluează Augusta Jaguars, echipa lui Cobzaru, a luat ființă în anul 1991. Aceasta face parte din NCAA Division II și are în componență 36 de instituții de învățământ superior. Ea a fost fondată de 14 universități ce provin din statele North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida și Alabama. Peach Belt Conference înglobează 15 discipline sportive.

În sezonul 2017/18 participă următoarele universități în întrecerea de baschet: Augusta University, Clayton State University, Columbus State University, Flagler College, Francis Marion University, Georgia College, Georgia Southwestern State University, Lander University, University of North Carolina at Pembroke, University of North Georgia, University of South Carolina Aiken and Young Harris College.

Cobzaru a avut o medie de 3.79, cea mai mare din întreg programul între jucătorii de baschet! El se află în cel de-al 4-lea an de studiu și se specializează în chimie. În sezonul 2017/28, Vlad Cobzaru are medii de 4.4 puncte și 2.4 recuperări pe partidă. El a jucat 28 meciuri până la această oră.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.