Virgil Stănescu se retrage din proiectul CSM Steaua EximBank

Virgil Stănescu, unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai României în epoca modernă, unul dintre cei mai educați sportivi ai țării, a anunțat în cursul zilei de miercuri (08.08) că, împreună cu ASBC Atletic București, se retrage din cel mai important proiect dezvoltat în baschetul 5×5 din capitala țării în ultimii 20+ ani.

El a demarat această acțiune încă de pe vremea când juca, iar pe parcursul celor șase ani CSM Steaua Eximbank București a evoluat din cel de-al 2-lea eșalon al țării într-o echipă cu patru prezențe consecutive în semifinalele Ligii Naționale, disputând două finale consecutive de campionat, în 2017 și 2018. În plus, alături de două cluburi private, CSM Steaua Eximbank s-a implicat în activitatea juvenilă.

În paralel cu activitatea baschetbalistică, sub comanda lui Virgil Stănescu, CSM Steaua Eximbank București a dezvoltat mai multe acțiuni de marketing, dar și de responsabilizare socială. Chiar dacă impactul acestora nu a fost cel scontat, acțiunile întreprinse au avut țintă clară și scopuri pe măsură, oferind un exemplu pozitiv în ceea ce privește activitatea de marketing în sportul de performanță. Din păcate percepția în țara noastră referitor la aceste lucruri nu este cea mai sănătoasă, astfel încât acțiunile respectiv nu au avut succesul dorit.

Anunțul făcut de Stănescu poate fi lecturat în postarea de mai jos.

1. IntroDragi partizani ai One Big Army,Nu știu când au trecut acești șase ani care mi-au schimbat viața, cariera și…

Publicată de Virgil Stanescu pe Miercuri, 8 August 2018

Rămâne de văzut dacă retragerea celui care a pus bazele colaborării dintre CSM București și CSA Steaua București va avea efecte asupra protocolului de colaborare existent între cele două entități. Acesta a demarat în vara anului 2013, la un an de la lansarea și punerea în aplicare a ideii lui Virgil Stănescu, în momentul în care formația militară a promovat în Liga Națională.

Reamintim că la scurt timp după încheierea sezonului 2017/18, Ionuț Georgescu, unul dintre cei mai de nădejde colaboratori ai lui Stănescu în acest proiect, s-a despărțit de CSM Steaua Eximbank. La începutul acestei săptămâni el s-a alăturat lui BC CSU Sibiu.

Până la ora actuală pe cale oficială se cunoaște faptul că la nivel de conducere a venit Gabriel Boriga, fost președinte al echipei feminine de baschet din Târgoviște. În ceea ce privește efectivul de jucători nu s-a anunțat nimic pe cale oficială, cunoscându-se faptul că mai mulți jucători, dar și componenți ai staff-ului tehnic au contracte pentru sezonul 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.