Vineri (23.09) sunt programate patru jocuri din etapa a 2-a în sezonul regulat al LNBM

Vineri (23.09) sunt programate patru partide din cadrul etapei a 2-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. De abia început, campionatul se va întrerupe pentru a permite echipelor angrenate în Basketball Champions League să joace tururile preliminare, iar o bună parte a celorlalte vor disputa primul ture din Cupa României.

Până la întrerupere, ne așteaptă o rundă cu mai multe meciuri ce se anunță atractive. Trei dintre cele cinci jocuri ale rundei vor fi televizate.

Runda demarează la Oradea. În direct la DigiSport, cu începere de la ora 17:45, CSM CSU, echipa care a tras cortina peste etapa inaugurală, primește vizita lui BCM U Pitești, protagonista hocului de deschidere a noii ediții de campionat. Ambele echipe au învins în prima etapă. Oradea s-a impus în deplasare, în fieful vicecampioanei, lipsită de Titus Nicoară. În schimb, argeșenii au depășit pe Phoenix Galați în cel mai dezechilibrat meci al rundei. Este o partidă în care CSM-ul pornește drept favorită, iar BCM U vine lipsită de presiune. Este genul de meci în care se poate întâmpla orice.

baiamare

Sala Polivalentă din Craiova găzduiește, cu începere de la ora 19, confruntarea dintre SCM Universitatea din localitate și BC Olimpic Baia Mare. Oltenii pornesc cu prima șansă în confruntarea echipelor care au pierdut în prima etapă. Totodată este un duel ce opune formațiile care au disputat jocul precedent în doar patru străini. Gazdele pornesc, fără îndoială, cu prima șansă.

Steaua CSM EximBank București se duelează cu BC CSU Sibiu într-un alt meci transmis în direct la DigiSport. Partida demarează cu începere de la ora 19:30 și are loc la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din capitală. Militarii beneficiază de prima șansă, însă întâlnesc o echipă periculoasă. Ardelenii pare să fie mai puternici din punct de vedere fizic, iar pe baza celor arătate în prima rundă sunt la fel de periculoși de pe semicerc. Formația antrenată de către Claudiu Fometescu are patru străini aflați la prima experiență în fața propriilor susținători în meci oficial. Ambele formații au început sezonul cu victorii. Gazdele pornesc cu prima șansă și în acest meci.

Seara de vineri se încheie la Galați. Gazdele de la Phoenix primesc replica lui BC Mureș. Ambele formații au pierdut în prima rundă. Dunărenii au avut un debut de coșmar pentru noua stagiune, dar se întorc în sala în care au pus mari probleme tuturor echipelor puternice în sezonul precedent. În schimb, BC Mureș a pierdut pe teren propriu, la capătul unui joc echilibrat. Vicecampionii vor încerca să obțină prima victorie în cea mai lungă deplasare din actuala ediție a LNBM. Oaspeții par să fie favoriți în această partidă.

Sâmbătă (24.09), cu începere de la ora 17:30, Dinamo București primește vizita lui BC SCM Timișoara. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport 3.

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va sta în această etapă.

Foto: Paul Ursachi / www.upfoto.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.