Viitorul cumnat al lui Stephen Curry va avea un angajament cu campioana NBA

Golden State Warriors a ajuns la un acord cu Damion Lee în legătură cu un „two way contract”. Astfel, campioana NBA poate conta pe acest jucător atunci când dorește, iar în cazul în care nu se va confrunta cu probleme de efectiv îl va trimite pe acest jucător să evolueze în G-League.

O prevedere a acestui contract stipulează faptul că un jucător cu astfel de angajament poate să petreacă cel mult 45 zile alături de o echipă din NBA. Restul sezonului trebuie să-l petreacă în G-League. Totodată, jucătorul în cauză poate încasa cel mult 204.000 dolari în NBA, respectiv 75.000 dolari în G-League.

Damion Lee este logodit cu sora lui Stephen Curry. Lee a avut două contracte de câte zece zile cu Atlanta Hawks în cursul sezonului precedent, bifând 15 prezențe cu medii statistice de 10.7 puncte, 4.7 recuperări și 1.9 pase decisive cu 1.3 intercepții în 27 minute pe partidă. El a avut 41% la aruncările din acțiune și 76% la linia de pedeapsă.

În vârstă de 25 ani, Damion Lee evoluează la poziția 2 și a evoluat în NCAA pentru Louisville.

La ora actuală, Warriors au contracte cu 13 jucători. Aceștia sunt Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson, Draymond Green, Andre Iguodala, Shaun Livingston, DeMarcus Cousins, Jacob Evans, Quinn Cook, Damian Jones, Kevon Looney, Jordan Bell și Damion Lee.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.