VIDEO. Reușită colosală pentru Paco Cruz

Un meci nu este niciodată terminat. Paco Cruz ne-a explicat acest lucru duminică (30.12), când a marcat un coș absolut demențial, pe sirena ce a anunțat epuizarea timpului de joc, din propria jumătate de teren, pentru a restabili egalitatea la 82, în meciul dintre Fuenlabrada și Breogan.

Reușita lui Cruz fusese precedată de un coș marcat de oaspeți, aceștia având inclusiv opțiunea de a nu mai ataca coșul și a lăsa timpul de joc să se scurgă. Nu au făcut acest lucru și cei de la Breogan au fost la un pas să piardă un meci ce cu 0.8 secunde rămase din timpul regulamentar părea să fie decis.

Cu această reușită partida a intrat în prelungiri. În cele din urmă echipa lui Cruz a pierdut cu scorul de 95-98, însă această reușită este absolut senzațională.

Mexicanul Paco Cruz a mai atras atenția cu un buzzer beater în prima etapă din sezonul regulat al Basketball Champions League. El a marcat atunci un coș cu care Fuenlabrada s-a impus pe terenul lui Brose Bamberg.

Paco Cruz răpune pe Brose Baskets pe sirenă în Basketball Champions League

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.