VIDEO. Primul triple-double din NBA ce nu cuprinde puncte marcate

Draymond Green a reușit o performanță absolut excepțională în victoria lui Golden State Warriors în Memphis, scor 122-107. Jucătorul amintit a realizat un triple-double în condițiile în care a avut doar 4 puncte marcate.

Este prima astfel de performanță din istoria NBA. Niciun alt jucător nu a reușit triple-double fără să aibă cel puțin 10 puncte marcate. Încă un exemplu că actuala echipă a lui Golden State Warriors găsește tot felul de modalități de a fi în prim plan.

În 38 minute de joc, Green a avut 2/6 la aruncările din acțiune pentru 4 puncte. El  contribuit cu 12 recuperări, 10 pase decisive, 10 intercepții, dar și 5 capace. Warriors au avut un avantaj de 26 puncte pe tabela de macaj în timpul petrecut de Draymond Green pe parchet.

O prestație excelentă a avut și Klay Thompson. Acesta a avut o contribuție importantă în faza ofensivă, având opt reușite de pe semicerc și a terminat cu 36 puncte și 3 pase decisive.

Este a 45-a victorie stagională pentru Warriors. Echipa lui Steve Kerr se situează pe primul loc în Conferința Vest, având opt înfrângeri.

Video: NBA (YouTube)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.