VIDEO. Lakers înving campioana NBA și produc una dintre cele mai mari surprize ale sezonului

Los Angeles Lakers au furnizat una dintre cele mai mari surprize ale sezonului competițional 2015/16. Multipla campioană NBA parcurge o perioadă mai puțin fericită, însă în cursul serii de duminică (06.03) a reușit să învingă campioana în exercițiu și liderul la zi al ligii, Golden State Warriors.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 112-95. A fost o partidă în care Warriors nu au reușit să înscrie așa cum o fac de obicei. În schimb, defensiva a fost chiar mai modestă și a permis formației la care evoluează legendarul Kobe Bryant să controleze jocul și tabela de marcaj în permanență.

Jordan Clarkson a avut 25 puncte, 4 recuperări, iar DeAngelo Russell a adăugat 21 puncte, 5 pase decisive și 4 intercepții pentru învingători. Kobe a avut 12 puncte în 24 minute de joc. Șapte jucători de la formația câștigătoare au avut cel puțin 10 puncte.

În replică, Stephen Curry a avut 18 puncte, 6 recupeărri și 4 pase decisive. MVP-ul în exercițiu și indiscutabil principalul dacă nu unicul favorit la un nou trofeu individual a avut o seară modestă. El a terminat cu 1/10 la aruncările de trei puncte.

Lakers au 13-51 în urma acestui succes puțin spre deloc scontat. În schimb, Warriors au 55-6.

Meciul a fost transmis în direct la Dolce Sport.

1 comentarii On VIDEO. Lakers înving campioana NBA și produc una dintre cele mai mari surprize ale sezonului

  • In acest meci s-a stabilit un record in NBA, in sensul ca a fost meciul cu cea mai mare diferenta intre procentajele de victorii ale celor doua oponente in care castiga echipa mai slaba (91.67% GSW vs 19.04% LAL sau .917 vs .190 cum se exprima americanii).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.