VIDEO. Jokic învinge în duelul cu Doncic

Final de meci fabulos între Denver Nuggets și Dallas Mavericks, în sezonul regulat al ligii nord-americane de baschet masculin. Echipa din Colorado a învins cu scorul de 100-99.

Luka Doncic a marcat prin slam dunk la o acțiune individuală de excepție, reușită cu care a adus pe Dallas în avantaj, scor 99-98, cu mai puțin de șase secunde rămase de disputat.

În replică, Nikola Jokic a marcat, pe sirena ce a anunțat încheierea meciului, cu o execuție tehnică de mare rafinament. Sârbul a stabilit scorul final, reușind coșul victoriei chiar la epuizarea timpului de joc.

Jokic a totalizat 11 puncte, 14 recuperări și 8 pase decisive pentru Denver. De la învingători s-a evidențiat Paul Millsap, autor a 33 puncte, 8 recuperări. În replică, Doncic a avut 24 puncte, 11 recuperări și 9 pase decisive.

Denver are 45-22 și se menține aproape de prima poziție în Conferința Vest. În schimb, Dallas pierde pentru a 7-a oară consecutiv, ajungând la 27-41, bilanț ce o plasează pe locul 14 în aceeași conferință.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.