VIDEO. James Harden și-a egalat recordul absolut de puncte marcate

James Harden a marcat 61 puncte în victoria repurtată de Houston Rockets asupra lui San Antonio Spurs într-un meci desfășurat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă în NBA. Duelul texan s-a încheiat cu scorul de 111-105.

În 37 minute de joc, Harden a avut 19/34 la aruncările din acțiune, incluzând nouă reușite de pe semicerc, respectiv 14/17 la linia de pedeapsă. A adăugat 7 recuperări, 3 intercepții și o pasă decisivă. Prin cele 61 puncte marcate și-a egalat recordul carierei.

Harden a înscris 27 puncte în primul sfert, iar la finalul jocului a alimentat revenirea lui Houston. Cu patru minute înainte de final San Antonio conducea cu șase puncte, însă Rockets au terminat partida cu un parțial de 21-5. De altfel, el a întors situația pe tabela de marcaj cu trei reușite consecutive de pe semicerc.

Houston are 46-27 la general după acest meci și se menține pe locul al 3-lea în Conferința Vest. În schimb, San Antonio a ajuns la 42-31, coborând pe locul 8.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.