VIDEO. Fridzon aduce victoria pentru CSKA Moscova în Germania

Milos Teodosic a avut o nouă prestație excepțională. El a avut 31 puncte și 8 pase decisive în 33 minute de joc, la victoria repurtată de CSKA Moscova pe terenul lui Brose Baskets Bamberg, scor 90-88.

În absența lui Nando De Colo, fundașul ex-iugoslav a făcut din nou pasul în față, acoperind pentru principala armă ofensivă a campioanei Europei. Teodosic a avut 7/13 la aruncările de trei puncte, a terminat cu 100% la linia de pedeapsă și a pierdut posesia mingii doar de două ori. El a depășit borna 2.500 în dreptul punctelor marcate pe carieră în Euroligă.

Formația antrenată de către Dimitris Idoutis s-a impus la Bamberg grație coșului marcat de Vitaly Fridzon în ultima secundă a timpului regulamentar de joc. Acesta a pus mingea în coș cu o aruncare din zero grade, după repunerea lui Milos Teodosic și un blocaj în urma căruia defensiva adversă a rămas cu un pas în urmă.

CSKA are 9-1 la general și e lider în Euroligă după zece meciuri disputate. În schimb, Brose Baskets are 2-8, fiind ultima clasată în ierarhia la zi.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.