VIDEO. Final nebun la un meci din Israel

Meciul dintre Maccabi Ashdod și Maccabi Kiryat Gat, contând pentru sezonul regulat al campionatului din Israel, încheiat cu scorul de 90-89, a avut un sfârșit nebun.

Gazdele conduceau cu cinci puncte pe tabela de marcaj când mai erau 15 secunde de joc. Oaspeții, Kiryat Gat, au avut posesia și au înscris cu o aruncare de trei puncte. Cei de la Ashdod au repus mingea de sub propriul panou, însă au pierdut rapid posesia ei, iar adversarul, Kiryat Gat, a interceptat și a înscris un nou coș de trei puncte pentru a prelua conducerea pe tabela de marcaj.

Jucătorii de la Maccabi Ashdod au repus din nou mingea de sub propriul coș, de această dată bine și au înscris pentru a se impune la limită.

Remarcabil este faptul că succesiunea descrisă s-a consemnat fără nicio întrerupere (fie fault, fie timp de odihnă sau orice altceva).

Iată imaginile:

Ashdod are 5-3 la general și locul locul al 5-lea în clasamentul general din Israel. În schimb, Kiryat Gat ajunge la 2-6 și se situează pe locul al 12-lea, ultimul.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar