VIDEO. Brose Baskets învinge pe Olympiacos Pireu

Brose Baskets Bamberg a învins pe Olympiacos Pireu pentru a 2-a oară în TOP 16 la nivel de Euroligă. Campioana Germaniei s-a impus cu scorul de 72-71, în confruntarea directă desfășurată în Germania, coșul victoriei fiind marcat la ultima posesie a gazdelor. Meciul a fost transmis în direct la DigiSport.

Finalul confruntării a rezervat un parțial de 9-2 în favoarea elevilor lui Andrea Trinchieri. Au fost trei reușite de pe semicerc semnate de Brose, semnate de Daniel Theiss, Nikos Zisis și Janis Strelnieks. Cel din urmă a transformat coșul victoriei, ajutat de blocajul lui Theiss, care l-a eliberat pe leton în extrema stângă.

Olympiacos a avut o ultimă șansă de a învinge. Grecii au cerut timp de odihnă, dar nu au reușit să pună în practică ce s-a discutat în minutul de pauză. Vassilis Spanoulis a scăpat mingea de sub control, astfel încât finalista ultimei ediții a Euroligii nu a mai apucat să arunce la coș.

Brad Wanamaker și Leon Radosevic au avut câte 11 puncte și 4 recuperări, Nicolo Melli a adăugat 10 puncte, 5 recuperări, iar Janis Strelnieks a terminat cu 10 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări pentru învingători. În replică, Georgios Printezis a totalizat 19 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, Othello Hunter a adăugat 17 puncte, 7 recuperări, iar Vassilis Spanoulis a terminat cu 15 puncte, 9 pase decisive, 4 recuperări pentru Olympiacos.

Într-o altă partidă, Laboral Kutxa Vitoria a depășit pe Khimki Moscova. Rezultatul final a fost de 98-83. Bascii s-au desprins în sfertul al 3-lea, grație unui parțial de 27-15, susținut în sfertul decisiv, atunci când echipa lui Velimir Perasovic a anulat orice încercare de revenire a rușilor.

Darius Adams și Fabien Causeur au avut câte 17 puncte, iar Ioannis Bourousis a bifat 16 puncte, 13 recuperări și 6 pase decisive pentru învingători. Replica a venit de la Alexey Svhed, autor a 19 puncte, Paul Davis – 18 puncte, 5 recuperări, respectiv Petteri Koponen, autor a 15 puncte.

După zece etape, Laboral Kutxa are 7-3 la general, Khimki Moscova ajunge la 5-5, iar Brose Baskets și Olympiacos Pireu au 4-6 fiecare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.