Victorii pentru Sixers, Wolves și Jazz

Philedelphia 76ers au obținut cea de-a 2-a victorie consecutivă în Florida. Formația antrenată de către Brett Brown a învins cu scorul de 106-102, în Meciul 4 al seriei cu Miami Heat.

Jocul a fost decis în sfertul al 4-lea, pe fondul unui parțial de 27-19. Sixers au marcat primele opt puncte ale ultimului act și au transformat un deficit de patru puncte într-un avantaj de două posesii. Oaspeții s-au menținut în avantaj până la final.

Un coș marcat de Dwyane Wade a strâns situația la 102-101 cu 44 secunde înainte de final. Replica a venit de la JJ Redick, autor a unui coș din acțiune și a două aruncări libere pentru a consfinți victoria Philadelphiei.

JJ Redick a totalizat 24 puncte, 3 pase decisive și 3 intercepții, Ben Simmons a realizat un triple-double cu 17 puncte, 13 recuperări, 10 pase decisive, dar și 4 intercepții cu 7 posesii pierdute, iar Joel Embiid a bifat 14 puncte, 12 recuperări și 5 capace cu 8 posesii pierdute pentru învingători. Tridentul Saric – Ilyasova – Belinelli și-a adus aportul, fiecare dintre ei având cel puțin 10 puncte marcate în condițiile în care au jucat între 23 și 29 minute.

Dwyane Wade a replicat cu 25 puncte, 3 intercepții, Goran Dragic a adăugat 20 puncte, 4 intercepții și 3 pase decisive, iar James Johnson a terminat cu 15 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive pentru Miami.

Scorul general a devenit 3-1 în favoarea Philadelphiei. Meciul 5 este găzduit de Sixers.

Minnesota Timberwolves au învins pe Houston Rockets, scor 121-105. Repriza secundă a fost dominată de către gazde, pe fondul unui parțial de 69-54! Scorul general a devenit 2-1 în favoarea texanilor.

Jimmy Butler a reușit 28 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, alți doi jucători au avut peste 20 punctemarcate pentru învingători. iar Karl Anthony Towns a izbutit 18 puncte, 16 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace. Un aport major a avut Derrick Rose, autor a 17 puncte în 21 minute, venind de pe bancă. În replică James Harden a reușit 29 puncte, 7 pase decisive și 7 recuperări pentru Rockets.

Utah Jazz au triumfat în Meciul 3 al seriei cu Oklahoma City Thunder, scor 115-102. Scorul general a devenit 2-1 în favoarea „mormonilor”.

Ricky Rubio a totalizat 26 puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive în succesul echipei din Salt Lake City. Donovan Mitchell a adăugat 22 puncte, 11 recuperări, iar Rudy Gobert a terminat cu 18 puncte și 12 recuperări ăentru învingători. În replică, Paul George a reușit 23 puncte, Russell Westbrook a adăugat 14 puncte, 11 recuperări și 9 pase decisive, iar Carmelo Anthony și Ray Felton au avut câte 14 puncte fiecare.

Programul zilei de duminică (22.04)

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics (1-2 la general)
San Antonio Spurs vs Golden State Warriors (0-3)
Washington Wizards vs Toronto Raptors (1-2)
Indiana Pacers vs Cleveland Cavaliers (2-1)

Foto: www.nba.com/sixers
Video: NBA (YouTube)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.