Victorii pe linie pentru gazde în prima manșă a sferturilor de finală în FIBA Europe Cup

Gazdele au obținut victorii pe linie în prima manșă a sferturilor de finală FIBA Europe Cup – ediția 2016/17. După succesul la limită repurtat marți (07.03) de Usak Sportif, în cursul serii de miercuri (08.03) s-au consemnat două victorii la diferențe mai concludente și una la limită pentru amfitrioni.

Telekom Bonn a spulberat pe Ironi Naharyia, scor 89-68. Jocul a demarat cu un parțial de 25-5. Israelienii au reușit să se ridice la nivelul adversarului în ultimele 30 minute de joc, însă germanii merg în manșa a 2-a cu un avantaj de 21 lungimi. Julian Gamble (foto) a reușit 25 puncte, 14 recuperări pentru 39 la eficiență în contul învingătorilor.

Enisey Krasnoyarsk s-a desprins în sfertul decisiv al confruntării cu belgienii de la Telenet Oostende. Rușii s-au impus cu 84-72, grație unui parțial de 24-13, consemnat în ultimele zece minute de joc efectiv. Anthony Hilliard a reușit 20 puncte pentru echipa din Rusia.

Cibona Zagreb s-a impus la limită, scor 87-85, în prima manșă a confruntării cu Elan Chalon sur Saone. Jocul a fost echilibrat și a cuprins multiple schimbări la conducere pe tabela de marcaj. Scott Reynolds a totalizat 20 puncte, 15 pase decisive și 5 intercepții pentru 36 la eficiență în această confruntare pentru gruparea din Croația.

Usak Sportif a depășit pe JSF Nanterre, scor 85-82, în primul meci din sferturile de finală. Mai multe detalii despre acest meci găsiți AICI.

Returul se dispută în perioada 14-21 martie anul curent.

Reamintim faptul că întreg playoff-ul FIBA Europe Cup se dispută în sitem dublă manșă eliminatorie, incluzând semifinalele (pe 29 martie și 5 aprilie) și finala (pe 19 și 26 aprilie).

Foto www.fiba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.