Victorii în deplasare pentru Emi Cațe și Rareș Uță

Emanuel Cațe a totalizat 11 puncte, 11 recuperări în 27 minute dejoc la victorie repurtată de CB Prat pe terenul lui Iberostar Palma, în runda inaugurală din LEB Oro – al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniei. Rezultatul final a fost de 79-65.

Bucureșteanul a avut 5/10 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă. El a fost unul dintre cei cinci jucători cu peste 10 puncte marcate pentru formația învingătoare.

De notat că Emi Cațe (foto) a mai jucat pentru Prat și în Liga Catalană. Aici a evoluat împotriva lui FC Barcelona, grupare ce a apelat în principal la jucători mai puțin utilizați în Liga ACB și Euroligă.

În cadrul aceleiași runde, Rareș Uță a bifat 6 puncte și 2 recuperări în 15 minute de joc pentru CBC Valladolid în victoria repurtată la Huesca, scor 67-63.

Reamintim faptul că ambii jucători români sunt născuți în anul 1997. Amândoi sunt la primul sezon în cel de-al 2-lea eșalon iberic. Cațe vine din prima ligă, unde a petrecut ultimii doi ani la Sevilla. În schimb, Uță a jucat un sezon pentru Malaga, după care a trecut în liga a 3-a la Granada.

Foto: CB Prat (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.