Victorii clare pentru Dinamo București și BCM U Pitești

BCM U Pitești și Dinamo București au început returul fazei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale cu victorii convingătoare. Cele două sunt angrenate în grupa valorică B a competiției.

Argeșenii au disputat primul joc sub comanda lui Hristu Șapera după revenirea tehnicianului bucureștean la cârmă. BCM U s-a impus la Târgu-Jiu cu scorul de 98-72. Jocul a fost controlat de alb-violeți, aceștia câștigând trei dintre cele patru secvențe. Energia a avut un sfert al 3-lea extrem de productiv din punct de vedere ofensiv, pe care l-a adjudecat cu 30-29.

Vincent Hunter a totalizat 18 puncte, Jamar Diggs a adăugat 15 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări, alți trei jucători având cel puțin 10 puncte marcate pentru învingători. În replică, Paris Horne a avut 21 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Dragoș Andrei a adăugat 16 puncte, iar Raimundas Dany s aterminat cu 14 puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive.

Dinamo a surclasat pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 94-58. Jocul a fost controlat de bucureșteni, aceștia impunându-se în fiecare secvență. Primele două acte au fost câștigate de elevii lui Aco Todorov la diferențe de 13 și 12 puncte. În repriza a 2-a ecartul a continuat să crească, însă nu la aceleași dimensiuni.

Karolis Babkauskas a avut 21 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, alți cinci jucători ai lui Dinamo ajungând la cel puțin 10 puncte marcate. În replică, Ionuț Drăgușin a avut 15 puncte, 5 recuoerări, iar Gediminas Navickas a terminat cu 14 puncte pentru Mediaș.

În etapa a 29-a, Dinamo joacă la Pitești. În schimb, Gaz Metan primește vizita lui BC SCM Timișoara, iar Energia se deplasează la Galați.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.